Email: info@jeas.cz
Nonstop dispečink
724 096 663
JE vybírá dodavatele fotovoltaiky

Společnost Jablonecká energetická a.s. zahájila zadávací řízení pro výběr dodavatele veřejné zakázky „FVE na objektech Statutárního města Jablonec nad Nisou a jím vlastněných společností“. Předmětem veřejné zakázky za 150 milionů korun je poskytnutí dodávek a montáže fotovoltaiky včetně řídicího systému na vytipované objekty v majetku města.

Zahájení realizace projektu předpokládáme v první polovině letošního roku.

Náklady celého projektu činí 150 milionů korun, přičemž cca 50 % pokryje dotace ze Státního fondu životního prostředí (SFŽP). Zbytek bude financovat společnost Jablonecká energetická ze svých zdrojů.

„Jablonecká energetická bude následně celý systém provozovat a zajišťovat dodávky elektřiny a také akumulaci energie do baterií nebo teplé vody. Položíme tak základ pro komunitní energetiku v Jablonci nad Nisou,“ konstatuje Boris Pospíšil, člen představenstva pověřený řízením společnosti.

„Vypsání výběrového řízení je završením jedné z etap ambiciózního projektu. Věřím, že jsme vše připravili pečlivě a děkuji všem, kteří se na tom podíleli jak v Jablonecké energetické, tak na magistrátu. Velký dík samozřejmě patří i našim externím odborným spolupracovníkům.  Věřím, že i při výběru dodavatele budeme mít šťastnou ruku,“ říká předseda představenstva JE a.s. Petr Roubíček. 

Veškeré podrobné informace jsou dostupné na profilu zadavatele Jablonecká energetická a.s.

Profil zadavatele – detaily zadávacího řízení včetně zadávací dokumentace

Věstník veřejných zakázek – Oznámení o zahájení zadávacího řízení

 

Sdílet tento článek
Ceny tepla pro rok 2024 stoupnou minimálně
Previous post
Ceny tepla v roce 2024 stoupnou minimálně
Next post
Máme první kotelnu s tepelným čerpadlem na ohřev vody
Nová kotelna s tepelným čerpadlem v atletické hale ušetří až polovinu nákladů.
Topná sezóna končí sice 31. 5., ale to neznamená, že si nemůžete přitopit i v červnu nebo klidně i červenci. Stačí vyplnit formulář na našem webu 👇1url.cz/@formular_pritapeni_mimo_sezonu a v chladnějších dnech si zatopit. Zkrátka tak, aby vám bylo doma dobře. 😊 ... See MoreSee Less
Zobrazit na Facebooku
Den otevřených dveří ve čtvrtek 25. dubna v kotelně v bývalém výměníku u Kauflandu ve Mšeně. Přivítali jsme na 5️⃣0️⃣ návštěvníků. Odpověděli jsme na víc než 1️⃣0️⃣0️⃣ zvědavých dotazů. A to všechno za necelé 3️⃣ hodiny!Moc nás to bavilo a doufáme, že vás taky.Kdo jste nestihl, nevadí. Budete mít příležitost příště! My se těšíme už teď. A v ... See MoreSee Less
Zobrazit na Facebooku

• Od 20.5.od 9:00 do 22.5.2024 do 16:00 hod.- Z důvodu propojení nového potrubí dojde k přerušení dodávky tepla - do objektů B.Němcové 38,40.

X