Email: info@jeas.cz
Nonstop dispečink
724 096 663
Máme pro vás nové číslo magazínu!

S létem vydáváme i další číslo magazínu Jablonecké energie, který je určený pro všechny odběratele Jablonecké energetické. 

Na jeho stránkách můžete nahlédnout do zákulisí společnosti i do milých tváří našich zaměstnanců. Dozvíte se o aktuální výzvě pro všechny obyvatele Jablonce, kteří mají nápad na hezčí výměník, tedy místo, na které se  možná právě teď díváte z okna a v němž vzniká energie pro to, aby vám bylo doma dobře. A v neposlední řadě si přečíst vyjádření ředitele Borise Pospíšila k aktuální situaci na trhu s energiemi včetně plánů do budoucna.

Náš magazín si můžete vzít třeba s sebou na deku k přehradě a vyluštit si křížovku na zadní straně. Když budete dostatečně rychlí a pošlete vyluštěnou tajenku na e-mail info@jeas.cz, dostanete od nás chladivý ručník, který vám pomůže dobít energii na některém z vašich letních výletů.

Magazín Jablonecká energie Léto 22 připravujeme proto, abyste věděli, co se u nás děje a budeme rádi, pokud se stanete jeho pravidelnými čtenáři. V elektronické podobě si jej můžete stáhnout zde.  

Sdílet tento článek
Previous post
Jablonecká energetická nabízí jistotu
Next post
Jablonecká energetická od 1. září zvyšuje ceny 
2022-03-15-10-38-36-CZ7_7957
Den otevřených dveří ve čtvrtek 24. května v kotelně v bývalém výměníku u Kauflandu ve Mšeně. Přivítali jsme na 5️⃣0️⃣ návštěvníků. Odpověděli jsme na víc než 1️⃣0️⃣0️⃣ zvědavých dotazů. A to všechno za necelé 3️⃣ hodiny!Moc nás to bavilo a doufáme, že vás taky.Kdo jste nestihl, nevadí. Budete mít příležitost příště! My se těšíme už teď. A vy? ... See MoreSee Less
Zobrazit na Facebooku
V úterý 30. 4. od 7:30 do 19:00 ve Mšeně NEPŮJDE PROUD, proto bohužel nemůžeme topit, ani vyrábět teplou vodu. Odstávka se dotkne vás, co bydlíte: 🔌 Mechová 1 až 7💡Mládí 1 až 15 🔌 Palackého 36 až 46💡Čelakovského 4🔌 Mozartova 2 až 20💡Pobřežní 15 až 21 🔌 U Kostela 17-19💡DPS Palackého 63-65a taky škol a školek: 💡MŠ Mechová 10, 🔌 ZŠ Mozartova 22💡ZŠ Arbesova🔌 ZŠ Mozartova 24 ... See MoreSee Less
Zobrazit na Facebooku
X